Calendari fiscal i impostos

Gestió dels vostres impostos


L'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona és l'encarregat de recaptar els tributs del nostre municipi. 

Des del dia 1 de març de 2019, l'Organisme de Gestió Tributària ha posat en marxa un nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.

Amb la finalitat de millorar l’atenció presencial als ciutadans en les seves oficines, s’ha decidit establir de forma obligatòria el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona.

Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica de l'organisme, cosa que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les seves oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any, el que significa un servei total als contribuents amb caràcter de disponibilitat 24 x 7 x 365.

Per accedir al tràmit de petició de cita prèvia a les oficines de l'ORGT, cliqueu l'enllaç que trobareu al marge dret.

Per Internet


Des de l'Oficina Virtual de l'Organisme podeu accedir al pagament telemàtic segur dels vostres impostos, la consulta del calendari fiscal, la domiciliació dels vostres pagaments i d'altres serveis.

Accés a l'Oficina Virtual de l'Organisme de Gestió Tributària de l'Ajuntament

Presencialment o per telèfon


Si preferiu fer qualsevol consulta i/o pagament personalment us podeu adreçar a qualsevol oficina de gestió tributaria o bé trucar per telèfon.

L'oficina més propera al municipi de Sant Llorenç Savall és l'Oficina de Gestió Tributària de Castellar del Vallès:

Pl. del Mirador, s/n. Palau Tolrà
08211 Castellar del Vallès
Tel.: 934 729 199
a/e: orgt.castellarvalles@diba.cat
web: https://orgt.diba.cat/ca/?cdclie=050
Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h

Darrera actualització: 9.01.2024 | 14:40
Darrera actualització: 9.01.2024 | 14:40