Sol·licitud beques menjador escolar 2022-2023

En data 27 de maig de 2022 l'Alcaldia de Sant Llorenç Savall ha aprovat la convocatòria de les beques de menjador escolar. Aquestes beques estan destinades a ajudar a les famílies que estiguin empadronades a Sant Llorenç Savall. Es poden acollir a aquestes beques els alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Occidental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, d’educació primària i d’educació secundària obligatòria, durant el curs escolar 2022/2023. 

Seran finançades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, segons les seves bases i convocatòria per al curs 2022/2023 que podeu consultar en document adjunt. 

El termini de presentació de sol·licituds, és de l’1 al 23 de juny (ambdós inclosos).

Tota la documentació caldrà aportar-la online a través de la instància genèrica del web municipal i adjuntant la sol·licitud complimentada (que trobareu al marge dret d'aquesta publicació), o bé excepcionalment de forma presencial a la seu de l’Ajuntament, de dilluns a divendres (de les 8h a les 13h).

Qui pot sol·licitar-ho:

Pares, mares, i tutors/res legals dels alumnes que estiguin empadronats al municipi.

Cal aportar:

  • Trobareu la relació de la documentació que cal aportar en la mateixa sol·licitud i a les bases

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Descarregueu i ompliu el formulari de sol·licitud i porteu-lo presencialment a les oficines municipals (acompanyats de la documentació requerida, si cal). També podeu obtenir el formulari al mateix Ajuntament.

Ajuntament de Sant Llorenç Savall

Sant Feliu, 2 - 08212 Sant Llorenç Savall - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937 140 018
Fax: 937 141 007
Adreça electrònica: st.llorenss@savall.cat
Lloc web: www.savall.cat
Horari:  
de 8:00 a 13:00h de dilluns a divendres;
de mitjans de juny a mitjans de setembre, de 9 a 13h (es publica a través del web i xarxes, a partir de quin dia entra en vigor aquest horari).
Darrera actualització: 02.08.2022 | 20:24