Sol·licitud beques menjador escolar 2023/2024


Presentació de sol·licituds: del 19 de maig al 9 de juny (ambdós inclosos)

L'Alcaldia de Sant Llorenç Savall ha aprovat la convocatòria de les beques de menjador escolar. Aquestes beques estan destinades a ajudar a les famílies que estiguin empadronades a Sant Llorenç Savall. Es poden acollir a aquestes beques els alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Occidental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos de segon i tercer dels ensenyaments de primer cicle d’infantil, en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat on s’hagi implantant, i en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs escolar 2023-2024.

Seran finançades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, segons les seves bases i convocatòria per al curs 2023/2024 que podeu consultar en document adjunt. 

El termini de presentació de sol·licituds, és del 19 de maig al 9 de juny (ambdós inclosos).

Tota la documentació caldrà aportar-la online a través de la instància genèrica del web municipal i adjuntant la sol·licitud complimentada (que trobareu al marge dret d'aquesta publicació), o bé excepcionalment de forma presencial a la seu de l’Ajuntament, de dilluns a divendres (de les 8h a les 13h).

Qui pot sol·licitar-ho:

Pares, mares, i tutors/res legals dels alumnes que estiguin empadronats al municipi.

Cal aportar:

  • Trobareu la relació de la documentació que cal aportar en la mateixa sol·licitud i a les bases

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Descarregueu i ompliu el formulari de sol·licitud i porteu-lo presencialment a les oficines municipals (acompanyats de la documentació requerida, si cal). També podeu obtenir el formulari al mateix Ajuntament.

Ajuntament de Sant Llorenç Savall

Sant Feliu, 2 - 08212 Sant Llorenç Savall - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937 140 018
Fax: 937 141 007
Adreça electrònica: st.llorenss@savall.cat
Lloc web: www.savall.cat
Horari:  
de 8:00 a 13:00h de dilluns a divendres;
de mitjans de juny a mitjans de setembre, de 9 a 13h (es publica a través del web i xarxes, a partir de quin dia entra en vigor aquest horari).
Darrera actualització: 18.05.2023 | 12:29