Intervenció arqueològica al Castell de Pera

Dimecres, 6 de juliol de 2022 a les 13:55

Represa dels treballs arqueològics

El passat dilluns 27 de juny es van reprendre els treballs arqueològics al Castell de Pera, després de la darrera intervenció que es va realitzar al desembre de 2021 que va consistir en dues cales de sondeig on es va poder localitzar més concretament una estança del castell i un nou tram de mur ja localitzat prèviament.

La campanya arqueològica d’aquest any 2022 ve marcada per una nova iniciativa de l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall de realitzar un Camp de Treball Arqueològic amb l’objectiu de promoure la difusió del Patrimoni Cultural i Arqueològic del municipi.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al suport del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac de la Diputació de Barcelona.

Els treballs arqueològics s’han dut a terme sota la direcció de l’arqueòloga Ariadna Vidal Alcaraz de l’empresa Arqueòlegs.Cat, S.L.; i han participat activament un grup d’uns 7 voluntaris al Camp de Treball Arqueològic de Sant Llorenç Savall i de Castellar del Vallès.

Durant aquesta intervenció s’ha pogut delimitar de forma més acurada l’àmbit situat a la zona nord-est del castell i també s’ha incidit en la zona de l’església romànica de Santa Maria.

Darrera actualització: 06.07.2022 | 14:02

Imatges