Horari d'estiu Consultori local

Dijous, 30 de juny de 2022 a les 13:55

El Consultori local Sant Llorenç Savall modifica l’horari d’obertura durant l’estiu

Nota informativa (30/06/22 Direcció d'Atenció Primària)

El Consultori local Sant Llorenç Savall modifica el seu horari d’obertura durant l’estiu. Concretament, del divendres 1 de juliol al divendres 9 de setembre, ambdós inclosos, el centre obrirà de 8h a 15h.

Fora de l’horari del centre, i per atencions que no puguin esperar, cal trucar al 061 Salut Respon, des d’on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, us adreçaran al centre de salut més adient o bé activaran els professionals de salut del SEM per donar l’atenció pertinent.

En cas d’emergència o risc vital, cal trucar al 112.

Recordem que la programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21h, al telèfon 93 728 44 44. També per internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta.

A l’àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.400.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut.

Al Vallès Occidental concretament l’ICS compta amb 22 equips d’atenció primària que atenen en 27 centres d’atenció primària, 3 consultoris locals i 2 centres d’urgències d’atenció primària.

Trobareu més informació a: http://primaria.icsmetropolitananord.cat

Seguiu-nos a les xarxes socials twitter.com/apicsmetronord i facebook.com/apicsmetronord

Darrera actualització: 30.06.2022 | 14:02