L'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa un nou servei de cita prèvia

Divendres, 1 de març de 2019 a les 00:00

A partir del proper dia 1 de març, l'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa un nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.

Amb la finalitat de millorar l’atenció presencial als ciutadans en les seves oficines, s’ha decidit establir de forma obligatòria el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona.

Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica de l'organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les seves oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any, el que significa un servei total als contribuents amb caràcter de disponibilitat 24x7x365.

Podeu consultar a la Seu electrònica de l’ORGT https://orgt.cat/normes la resolució de la Gerència d’aquest organisme que habilita aquest nou servei al ciutadà.

Per accedir al tràmit de petició de cita prèvia a les oficines de l'ORGT, cliqueu en la imatge següent o a l'enllaç de la dreta:

Darrera actualització: 08.11.2019 | 09:13