Aventura digital

Aquí teniu la gimcana digital de Sant Llorenç Savall


L'aventura ens guiarà per diversos edificis històrics de la població. A cascun d'ells, i a partir dels documents que anirem descobrint, haurem de resoldre els enigmes de la història a partir de l'observació de l'entorn

La història es centra en els esdeveniments que va viure el poble al llarg de les guerres Carlines (1833-1840). L'aventura ens porta a seguir els passos d'un misteriós personatge que sembla que actua en delicades missions d'espionatge al marge però, dels dos bàndols implicats a la guerra. Al final de la gimcana podrem descobrir qui hi ha darrera d'aquest valent personatge i l'entremat de persones que l'ajuden. 

El punt de partida de tot plegat és la recent troballa d'un antic fusell amagat sota una teulada d'una casa del poble amb una estranya nota dins el seu canó. Això ens obrirà les portes d’una aventura que ens farà viatjar al setge que va viure Sant Llorenç al 1837. Seguirem els passos d’una estranya organització secreta que actua al marge dels dos bàndols de les Guerres Carlines i que posa a prova els nous integrants enfrontant los a arriscades missions plenes d'enigmes.

Vigileu perquè podríeu començar com a simple espectador/a i acabar sent el/la protagonista de la història.

⏳    Durada aproximada:  1h 30' 
🤔   Dificultat mitjana
👨‍👩‍👧‍👦 Apte per a tots els públics
📲    Requereix un telèfon mòbil amb connexió a la xarxa i bateria carregada
📝   És recomanable dur llibreta, bolígraf i llanterna en el cas que es faci en horari nocturn

Per començar el joc, clica sobre la imatge o escaneja el QR: 

 

Darrera actualització: 20.02.2023 | 13:56
Darrera actualització: 20.02.2023 | 13:56