Camp de Treball arqueològic Castell de Pera 2023

Divendres, 26 de maig de 2023 a les 12:30

Obertes les inscripcions online !!!

Després de l'èxit de l'any passat, enguany del 26 de juny al 7 de juliol es durà a terme al Castell de Pera la segona edició del camp de treball arqueològic obert a persones a partir de 16 anys. 

Durant aquestes dues setmanes, es realitzarà juntament amb l'empresa d'arqueologia Arqueòlegs.cat, una nova campanya d'excavació al Castell de Pera. Les persones que participin en aquest Camp de Treball, podran viure de prop la feina que realitzen els arqueòlegs sobre el terreny: delimitació de la zona a excavar, extracció de terra; identificació de troballes, etc.  

Les persones de 16 i 17 anys, podran participar sense l'acompanyament de cap adult, aportant l'autorització adjunta emplenada i signada pel pare, mare o tutor-a legal. 

La inscripció es farà ONLINE a través  d'aquest formulari.  -->> ATENCIÓ! abans de començar a omplir-lo, descarregueu el document que haureu d'adjuntar i que trobareu al marge (si sou majors d'edat, només heu d'omplir el formulari 1. Si teniu 16 o 17 anys, només heu d'omplir el formulari 2). 

El termini per inscriure-us finalitza el dia 16 DE JUNY !!! 

Places limitades. 

 

Darrera actualització: 16.06.2023 | 10:13