Campanya de comerç “Sant Llorenç S’ho val”

Dimecres, 11 d'octubre de 2023 a les 13:15

La Regidoria de Comerç ha posat en marxa una campanya de foment del comerç local que es durà a terme del 16 d’octubre al 17 de novembre.

La campanya, que l’anomenem “Sant Llorenç S’ho val”, consisteix en un sorteig de dos premis de 250€ per gastar en aquells comerços locals que s’hagin adherit a la campanya. Per tal de participar al sorteig, que es durà a terme el dia  27 de novembre, s’ha d’omplir el carnet de comerç. Aquest carnet de comerç es repartirà a les cases del municipi i també es podrà recollir a l’Ajuntament.

Per tal d’omplir el carnet de comerç, s’han de fer un mínim de 8 compres de 20€ cada una a vuit establiments diferents dels participants. Després de cada compra, el comerciant segellarà el “carnet de comerç” que li presenteu. Posteriorment, heu de guardar el tiquet de compra que us ha permès que us posessin el segell. En cas de ser el premiat, es demanaran els tiquets de compra.

L’Ajuntament es posarà en contacte amb els guanyadors per comunicar-los que són els guanyadors. Posteriorment, els premiats hauran de presentar els tiquets de compra a l’Ajuntament. Un cop feta la verificació, si s’escau, es farà l’entrega dels vals de compra, que podran ser utilitzats des del dia 1 de desembre al dia 15 del mateix mes.

Els comerços participants són els següents: Bar Cafeteria Llimona 2.0, Bar la Granja, Bon Àrea, Ca l’Emília, Cal Blau, Cal Quico, Cal Ramon, el Caliu, Charter, Cuida’t i Mima’t, Farmàcia Pagans, la Ferreteria del Poble, Fonda Rius, FS Finques, Full Management Services, Habitat Punt Verd S.L., Hostal Cal Pla, MD Mobiliari i Decoració, Montfort auto, Pastisseria Domènech, Peixateria els Tres Peixets, Perruqueria MAB, Pizzeria la Segona Copa, Mas Comabella, Quironatural Llorençà, Xela.

Darrera actualització: 11.10.2023 | 13:23