Formació en digitalització gratuïta per a persones

Dimarts, 8 de novembre de 2022 a les 07:30

En col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental i subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Aquest mes de Novembre, gràcies al projecte Treball, Talent i Tecnologia, els negocis de comerç, restauració i serveis i les persones que treballen o vulguin treballar en aquests àmbits tenen l’oportunitat d’adquirir coneixements pràctics en temes de digitalització.

Cada cop es fa més evident la importància que té aprendre a moure’s i treballar amb canals i eines digitals:

  • Les persones necessiten guanyar habilitats digitals per millorar el currículum i, per tant, les possibilitats de trobar o millorar a la feina.
  • Els negocis necessiten adaptar-se a la transformació digital, amb formació dels responsables i del personal que hi treballa, per utilitzar cada vegada més i millor els recursos digitals existents: gestionar comandes en línia, guanyar visibilitat a Internet, fidelitzar i oferir serveis complementaris a la clientela...

La transformació digital és una realitat present que avança i dibuixa un futur diferent per als llocs de treball i per als negocis. És important trobar el  temps i l’ocasió per preparar-se. I a Sant Llorenç Savall, aquest mes és el moment!

Consulta els cartells per informar-te de tota la formació en línia i gratuïta que pots realitzar.

Inscriu-te a través d’aquest formulari, clicant aquí. 

En el marc del projecte, a més de la formació, disposaràs del suport d’una agent de capacitació i dinamització digital per fer consultes o tenir acompanyament alhora de posar en pràctica nous recursos.

Poden fer aquesta formació i tenir el servei d’assessorament i acompanyament:

  • Ciutadans/es de Sant Llorenç Savall que estiguin treballant o no actualment, i que vulguin adquirir coneixements que li obrin oportunitats laborals o de millora a la feina en negocis de comerç, restauració o serveis.

Si teniu dubtes o voleu fer alguna consulta podeu enviar un e-mail a vegafs@ccvoc.cat

Us recordem que aquest projecte no suposa cap cost pels participants ja que s’executa per l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall en col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, i compta amb la subvenció de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 08.11.2022 | 07:51

Imatges