Gran èxit de la Fira de la Dona: Art i Artesania

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 11:15

Segona edició d'aquesta Fira que es consolida en el municipi. 

El passat diumenge 12 de març el nucli del poble de Sant Llorenç Savall va omplir els seus carrers amb dones artesanes i artistes que van exposar les seves produccions d’art i artesania fetes a mà. Al voltant de 40 paradistes, dones, del propi municipi i també d’arreu de Catalunya van fer possible que la Fira de la Dona tingués una dimensió important en quant a qualitat i excepcionalitat. Dins d’un ambient distès i festiu vam poder gaudir des de parades d’alimentació (pastissos fets a mà, embotits, ratafia, mel..) fins a parades dedicades a artesania tèxtil, bijuteria, complements i il·lustracions, entre d’altres..

A més, la Fira de la Dona va comptar amb la participació d’una tallerista especialitzada en la creació amb feltre i pinta cares.

I per a dinamitzar la jornada, l’actuació especial dels tres grups de Corals amb veu femenina de l’Espai Art de Castellar del Vallès (El Cor de la Nit, Cor Lúa i la Coral Eternity), que ens van encisar amb cançons com “El Gran Showman, la Sireneta, Matilda, El Petit Príncep...”.

Una Fira de Dones per commemorar el dia de la Dona des de la seva vessant més artística i artesana. Per donar visibilitat a la feina, sovint poc preuada d’aquestes grans Dones.

Darrera actualització: 21.03.2023 | 11:32