La Diputació de Barcelona posa en marxa la nova app “Apropteu”

Divendres, 30 d'abril de 2021 a les 12:15

El passat 23 de març la Diputació de Barcelona va posar en marxa la nova APP "Apropteu" que pretén ajudar en el procés de la digitalització en el teixit comercial.

És una aplicació adreçada tant a la ciutadania com a comerciants, paradistes, empresaris del sector i emprenedors. L’aplicació, que neix amb la voluntat de convertir-se en el director digital de comerços de proximitat de la província de Barcelona, permetrà cercar qualsevol tipus de comerç o servei; conèixer l’oferta de productes, bonificacions, i promocions, així com establir una comunicació bidireccional entre els comerciants.

Entre les principals funcionalitats de l’aplicació, es podrà cercar comerços i serveis dels municipis de la província de Barcelona; comunicar-se amb ells a través del xat; conèixer promocions, productes i novetats; aprofitar les avantatges comercials i accions de fidelització; i consultar les activitats comercials del teu municipi, entre d’altres.

Aquesta aplicació és totalment gratuïta i les actualitzacions de la mateixa, així com la seguretat corporativa, corresponen a la mateixa Diputació de Barcelona.

En el següent enllaç hi trobareu tota la informació disponible amb tutorials , preguntes i dubtes freqüents: https://www.diba.cat/web/comerc/apropteu

Podeu descarregar l'APP escanejant els següents codis QR (Adroid o IOS) 

Darrera actualització: 30.04.2021 | 12:47