Noves oportunitats laborals al sector alimentari

Dimarts, 13 de desembre de 2022 a les 07:55

El Consell Comarcal engega un nou projecte per potenciar la presència femenina en la indústria agroalimentària

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha engegat el programa Projectes Innovadors i Experimentals 2021: Presència femenina a la indústria agroalimentària, que vol posar el focus en la millora i adaptació de les competències professionals de dones en situació de reincorporació al mercat de treball.

Es portaran a terme diferents actuacions de reorientació professional pel coneixement de les oportunitats en el sector agroalimentari i d’actualització en competències emergents vinculades a la digitalització i la sostenibilitat:

  • Formació professionalitzadora 270h en Sistemes de qualitat alimentària
  • 80h de pràctiques en empreses
  • Microaprenentatges, mentories amb professionals del sector
  • Visites a l’entorn productiu
  • Seminaris i networking

L’objectiu final del projecte és la inserció laboral de les dones participants en el sector de la indústria agroalimentària, facilitant el seu apoderament de gènere.

Actualment estan en fase de selecció de les 30 participants que iniciaran el projecte, i és per aquest motiu que us demanem la vostra col·laboració en la detecció i derivació de dones desocupades en procés de recerca de feina, interessades en orientar la seva carrera professional envers aquest sector. És indistint el seu nivell formatiu i la seva edat, encara que seran perfil preferent les dones en situació d’atur de llarga durada.

Més informació a la web del Consell Comarcal, clicant aquí.

Darrera actualització: 13.12.2022 | 07:59