Procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball de Guàrdia Municipal

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 08:45

La Junta de Govern Local en sessió ordinària, celebrada el dia 22 de novembre de 2021, ha aprovat la convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball per cobrir vacants, substitucions i reforços temporals de Guàrdia Municipal de l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall.

El termini de presentació de sol·licituds per participar en el procediment selectiu, finalitza el dia 20 de desembre de 2021. 

Les bases específiques es poden consultar en el següent enllaç.

Per presentar la sol·licitud online (heu de disposar de certificat digital), cal fer el següent: 
1. Omplir la sol·licitud que trobareu en aquesta publicació, adjuntar-hi els documents que correspongui especificats en les bases (mitjançant el botó verd que veureu al final del document) i signar-la electrònicament.
2. Heu d'accedir a la pàgina web de l'Ajuntament clicant aquí, i s'obrirà el document d'instància genèrica que haureu d'omplir i al qual, haureu d'adjuntar la sol·licitud de participació en el procediment selectiu.  
Un cop realitzada la presentació online, la vostra sol·licitud de participació quedarà registrada en el nostre sistema. 

Si voleu presentar la sol·licitud en format paper presencialment, heu de descarregar el mateix imprès que en la modalitat online, omplir-lo i signar-lo i presentar-lo juntament amb tota la documentació requerida i indicada a les bases a les oficines municipals. 

Darrera actualització: 29.11.2021 | 08:50