Programa REEMPRESA

Divendres, 5 de març de 2021 a les 08:00

La Junta de Govern Local de l'11 de febrer de 2021, va aprovar la adhesió al programa REEMPRESA, per la consolidació i desenvolupament de la compravenda d’empreses en l’àmbit territorial d’actuació del Punt Local REEMPRESA de l’Ajuntament de Sabadell.
El programa REEMPRESA ofereix assessorament tant a qui vol vendre la seva empresa com a les persones emprenedores disposades a donar continuïtat a aquestes empreses en cessió. L’objectiu és, doncs, impulsar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a la ciutat. Es tracta de facilitar que nous emprenedors prenguin el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent i viable.
La Diputació de Barcelona i CECOT, impulsora del Centre de Reempresa de Catalunya, tenen signat un conveni de col·laboració per al període 2020-2023 per a mantenir el nombre de 35 punts locals d’atenció per assegurar la proximitat als potencials usuaris (persones reemprenedores i empreses), tot garantint la cobertura del 100% del territori de la província sense solapaments entre els àmbits d’actuació de cada punt.
Així doncs, l’Ajuntament de Sabadell i Diputació de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per a la consolidació i desenvolupament del programa on l’àmbit territorial d’actuació del punt local Reempresa de l’Ajuntament de Sabadell són els municipis de Sabadell, Gallifa, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès.

Aquí podeu trobar una notícia que es va publicar al diari de Sabadell amb els resultats de 2020: https://www.diaridesabadell.com/2021/01/28/reempresa-genera-45-milions-i-evita-la-perdua-de-300-llocs-de-feina/

Darrera actualització: 04.03.2021 | 13:44