Projecte formatiu Singulars

Dimarts, 18 de gener de 2022 a les 00:00

Formació adreçada als joves. 

Durant el primer semestre de 2022 el Consell Comarcal del Vallès Occidental,  posa en marxa diferents formacions sota el nom de “COME2INDUSTRY”, relacionades amb les noves vocacions industrials:

  • Transformació digital i economia circular  (es realitza a la seu d’Eurecat: Cerdanyola del Vallès). Nivell d’estudis alt (CFGS, Batxillerat i/o Graus). 235h. Horari tarda. 
  • Programació i manteniment robots  (Es realitza a la seu d’Eurecat: Cerdanyola del Vallès): Nivell estudis mig / baix (ESO). 220h. Horari de matí i tarda.
  • Comunitats digitals i màrqueting digital (Es realitza a la seu de l’Escola tècnica del vestir: Sabadell): nivell mig-baix(ESO). 230h. Horari matí. 
  • Certificat de Professionalitat Confecció i fabricació pàgines web (Es realitza a la seu de l’Escola tècnica del vestir: Sabadell): nivell mig (CFGM). 480h. Horari matí

Cada formació inclou accions transversals d’orientació a mida, acompanyament individualitzat, prospecció laboral i pràctiques no laborals. Les persones participants també rebran formació en desenvolupament personal mitjançant metodologies innovadores: Coaching amb cavalls i tallers de Basket Beat.

Si estàs interessada en aquesta formació o vols més informació posa't en contacte amb la Tècnica d'Ocupació itinerant, Eva Comajoan al correu electrònic: savall.ocupacio@savall.cat o trucant a l'Ajuntament de Sant Llorenç Savall els dilluns de 8 a 13h. 

 

Darrera actualització: 19.01.2022 | 08:56