Sant Llorenç Savall posa en marxa la plataforma DECIDIM

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 09:45

La regidoria de Comunicació posa en marxa Decidim - Sant Llorenç Savall participa, una plataforma digital que té per objectiu afavorir i incentivar la participació ciutadana.

Es tracta de l’eina que ja utilitza tant la Generalitat com altres municipis i que a Sant Llorenç Savall servirà per dur a terme tots els processos participatius promoguts per l’Ajuntament. Des d’aquest espai digital, es podrà crear debat, escollir propostes o introduir idees entre altres possibilitats sobre serveis o iniciatives municipals.

La nova plataforma s’estrenarà amb el procés participatiu per triar un Joc Infantil que s’instal·larà a la Casa de Cultura 1 d'Octubre,  en el qual es proposarà a la ciutadania que esculli entre quatre projectes diferents.

Per participar en els processos cal estar registrat com a usuari/ària, la qual cosa garanteix la validesa dels resultats i evita un mal ús en cas d’enquestes o votacions.

Per accedir a la Plataforma Decidim es pot fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall o a través de l’enllaç https://decidim-savall.diba.cat/?locale=ca

Darrera actualització: 25.06.2021 | 09:48