Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Llorenç Savall

Dilluns, 19 de febrer de 2024 a les 11:00

Dades del Servei del 2023

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament Sant Llorenç Savall ha assessorat i orientat 113 persones i 14 empreses en qüestions relacionades amb l’ocupació durant l’any 2023

L’Àrea d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha continuat oferint un servei integral d’orientació i assessorament en el camp de l’ocupació a les persones que busquen feina o un canvi professional, així com a les empreses que requereixen suport per cobrir les seves necessitats.

Al llarg del passat 2023 s’han realitzat 207 atencions a persones que estaven en recerca de feina o millora d’ocupació. Per altra banda, 45 persones s’han incorporat a la borsa de treball per rebre suport ocupacional i accedir a les ofertes de feina que es gestionen des del servei a través de Xarxa Xaloc- Diputació de Barcelona.

Durant el 2023, 91 persones han tingut l’expedient obert a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona gestionada per al Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Pel que fa al teixit empresarial, el Servei Local d’Ocupació ha incorporat 5 noves empreses, que han rebut suport en matèria de gestió d’ofertes de feina, de selecció de personal, de subvencions per a la contractació de persones en situació d’atur o bé, en altres temàtiques.

Durant aquest 2023 s’han publicat 24 ofertes de feina que han generat oportunitat d’ocupació i que han donat lloc a la contractació de 16 persones residents al municipi. La necessitat de contractació ens ha arribat per part de 12 empreses, les quals estan ubicades al municipi o bé hi ofereixen serveis.

A més, un total de 60 persones residents a Sant Llorenç Savall s’han incorporat de nou al mercat laboral amb una nova oportunitat de feina.

Actualment tenim publicades ofertes de feina per treballar al municipi que pots consultar filtrant per Sant Llorenç Savall al següent enllaç: https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina

El Servei Local d’Ocupació atén amb cita prèvia trucant a l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall en horari d’atenció al públic.

Darrera actualització: 19.02.2024 | 11:08