AEIGSET Agrupament escolta i guia set

El "cau" és una alternativa d'oci per als infants i joves de Sant Llorenç. Vol ser una proposta de lleure però també educativa. A la nostra manera, amb un ritme diferent del de la família o l'escola, intentem transmetre uns valors i unes actituds cap al món que ens envolta.

El "cau" va néixer fa molts anys com un esplai, dins de l'Associació Cultural Set. Amb el temps, però, es va fer independent i es va integrar en una organització d'educació en el lleure a nivell de Catalunya: els Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi (MEGSJC). Llavors es va convertir en el què és ara, l'Agrupament Escolta i Guia Set.

Treballem la solidaritat, la pau, la participació, la interculturalitat, la justícia, el respecte... i ho fem a través del treball per projectes, amb les activitats dels dissabtes a la tarda i amb les sortides que fem durant el curs.

Al cau també participem en el nostre entorn més proper, Sant Llorenç. Participem en activitats a nivell local (fires, iniciatives solidàries...) i contribuïm a organitzar la celebració de festes tradicionals, com la Castanyada, Carnestoltes o Sant Jordi

Carrer Canigó, 7 - 08212 Sant Llorenç Savall - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: infosetpares@gmail.com
Lloc web: aeigset.entitatssavall.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.02.2019 | 12:52