Convocatòria borsa de treball de Conserge d’Instal·lacions Esportives

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 08:00

Aprovades les bases i la convocatòria de una borsa de treball de Conserge d'Instal·lacions Esportives.

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 12 de juliol de 2021, ha aprovat la convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball per cobrir vacants, substitucions i reforços temporals de Conserge d’Instal·lacions Esportives de l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall.

Les sol·licituds per participar en el procés de selecció, es poden presentar fins fins l'11 d'agost de 2021 (inclòs), mitjançant el formulari de sol·licitud que trobareu en aquesta pàgina. 

Podeu consultar les bases d'aquesta convocatòria en arxiu adjunt. 

Per presentar la sol·licitud online (heu de disposar de certificat digital), cal fer el següent: 
1. Omplir la sol·licitud que trobareu en aquesta publicació, adjuntar-hi els documents que correspongui especificats en les bases (mitjançant el botó verd que veureu al final del document) i signar-la electrònicament.
2. Heu d'accedir a la pàgina web de l'Ajuntament clicant aquí, i s'obrirà el document d'instància genèrica que haureu d'omplir i al qual, haureu d'adjuntar la sol·licitud de participació en el procediment selectiu.  
Un cop realitzada la presentació online, la vostra sol·licitud de participació quedarà registrada en el nostre sistema. 

Si voleu presentar la sol·licitud en format paper, heu de descarregar el mateix imprès que en la modalitat online, omplir-lo, signar-lo i presentar-lo juntament amb tota la documentació requerida i indicada a les bases a les oficines municipals. 

Darrera actualització: 23.07.2021 | 09:39