Escola d'idiomes a Sant Llorenç Savall

Dilluns, 2 d'agost de 2021 a les 10:30

Nota de premsa "Punt de Partida", juliol 2021

Sant Llorenç Savall tindrà Escola d’Idiomes al Municipi aquest curs vinent

  • L’Ajuntament de Sant Llorenç Savall obrirà aquest mes d’octubre la seva Escola d’Idiomes
  • Gestionada per l’empresa especialitzada Punt de Partida, s’hi impartiran classes d’anglès, francès i alemany

L’ajuntament de Sant Llorenç Savall col·labora amb l’empresa especialitzada Punt de Partida per a la implantació d’una escola d’idiomes al municipi aquest curs 2021/2022. Les classes d’anglès, francès i alemany començaran el pròxim 1 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes al web www.puntdepartida.cat al correu reserves@puntdepartida.cat o bé per telèfon 93.119.05.45

“L’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes i, també, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”, explica la Regidora de Sant Llorenç Savall Cristina Martinez.

L'ajuntament, amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge d'idiomes al municipi col·labora amb aquests cursos. Punt de Partida gestiona l’Escola d’Idiomes i ofereix els cursos a un preu reduït de 39 euros mensuals 2 classes a la setmana. Tots els alumnes que comencin el curs a l’octubre tindran un mes de curs gratis.

La contractació del professorat i la gestió de les classes anirà a càrrec de Punt de Partida. Cada grup començarà a partir de 5 alumnes que faran dues classes a la setmana. Els grups es formaran tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada alumne, que Punt de Partida avaluarà amb la corresponent prova de nivell abans de començar les classes. Els cursos estaran oberts a alumnes des dels 3 anys fins a adults de qualsevol edat i nivell. Les classes dels petits s’impartiran a l’escola i les dels joves i adults al centre Cívic. Els que així ho desitgin podran optar als certificats reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se a Sant Llorenç Savall.

En document adjunt, podeu consultar els horaris orientatius. 

Darrera actualització: 03.08.2021 | 12:03

Imatges