Guia "Mou-te i menja bé"

Divendres, 18 de febrer de 2022 a les 08:33

Presentació guia "Mou-te i menja bé"

El proper dilluns dia 21 de març de 16h a 17:30h es durà a terme una sessió de presentació del document Mou-te i Menja bé!, una guia elaborada a  partir de les 20 preguntes més freqüents relacionades amb l’alimentació i la hidratació durant la pràctica física i esportiva en la infància i l’adolescència.

Enllaç a la inscripció:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=OhR84iIwy0qibFvAEktzaktndL4TOK5MlAq089xEfgRUM0w0Nk9OUjk4NjJUOUJFUDY1SVdGMUZHMS4u

La guia i la sessió s’adrecen als i a les professionals de l’activitat física, esportiva i de lleure que estan a càrrec d’infants i joves en diferents entorns (escolar, extraescolar, clubs esportius, etc.). La guia respon  a les qüestions més freqüents plantejades pels propis professionals i ofereix un seguit de consells per donar-hi una bona resposta i així desmuntar certs mites sobre l’alimentació i l’activitat física.

Aquesta guia i la sessió s’han treballat conjuntament entre l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Darrera actualització: 18.02.2022 | 08:34