Projecte Treball, Talent i Tecnologia

Divendres, 18 de febrer de 2022 a les 09:00

Tret de sortida a les sessions d’assessorament digital als negocis que es fan dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia.

Nota de premsa CCVOC. Febrer 2022

El passat dia 31 de Gener de 16h a 17h es va dur a terme la sessió en línia “Quina difusió i digitalització podem fer els negocis a Sant Llorenç Savall?” adreçada als negocis de proximitat del municipi.

En aquesta sessió es va parlar sobre diferents temes rellevants pels comerços, restaurants i negocis de serveis, com són els canvis en els hàbits de consum dels clients, aspectes de l’era actual de la digitalització i algunes eines i pautes sobre què poden fer els negocis de proximitat per millorar la seva difusió.

Per finalitzar la sessió es va presentar el projecte “Activitat local i de serveis a persones i ciutadania”  centrat en la millora de la digitalització, i que es fa dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia: un servei gratuït i adaptat a les necessitats del negoci, amb assessorament, acompanyament i capacitació en temes de transformació digital (estratègia i màrqueting comercial, comunicació i xarxes socials). A partir de la sessió,  s’inicia l’engegada de les primeres sessions d’assessorament personalitzades pels negocis interessats i que tinguin la mirada posada en temes de salut i qualitat de vida, sostenibilitat i/o oci i turisme.

Us recordem que aquest projecte està subvencionat totalment, el porta a terme l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental i la subvenció de la Diputació de Barcelona.

Si tens un negoci de comerç, restauració o servei a Sant Llorenç Savall (tinguis o no un establiment obert al públic), estàs interessat en progressar cap a la digitalització i encara no ens hem posat en contacte amb tu, t’animem a que ens facis arribar un correu electrònic a vegafs@ccvoc.cat amb l’assumpte “Programa TTT”, tot mostrant-nos el teu interès.

Darrera actualització: 18.02.2022 | 14:08